BURSA / İNEGÖL - Alanyurt Ortaokulu

02247190030
Alanyurt Polis Merkezi Yanı Cumhuriyet Mah. Okul Sok. No 21 İnegöl
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılan, güven veren, çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güven duygularını pekiştirerek mutlu olmalarını sağlayan, milli ve manevi değerlere sahip, etkili düşünen ve uygulayan, sorumluluk sahibi, toplumda örnek olan iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
Başarılar
2010-2011 eğitim-öğretim yılı okullar arası yıldız kızlar masa tenisi müsabakasında Bursa Birinciliği, Sivas ta yapılan Okullar arası Yıldız Kızlar Masa Tenisi Türkiye Birinciliğinde Türkiye On yedinciliği, 2011-2012 eğitim-öğretim yılı okullar arası puanlı atletizm yarışması küçük kızlar kategorisinde Bursa Üçüncülüğü, Okullar arası puanlı atletizm grup yarışmasında grup Yedinciliği, 2012-2013 eğitim öğretim yılı okullar arası güreş müsabakasında Bursa Üçüncülüğü, okullar arası güreş Türkiye Birinciliği müsabakasında Türkiye Beşinciliği, İl ve İlçede düzenlenen okullar arası kros yarışmalarında İkincilik ve Üçüncülük. 2013-2014 eğitim-öğretim yılı okullar arası puanlı atletizm yarışları yıldız kızlar kategorisinde İl Üçüncülüğü, aynı yarışmada 1000 metrede Üçüncülük, Uzun Atlamada, 800-1500 metrede İkincilik, Okullar arası güreş müsabakasında Dördüncülük.
Giriş : 07:40 Çıkış : 12:40
6/B ve 7/B şehir içi otobüsleri
Alanyurt
Okulumuz İlçe Merkezine 3 KM Uzaklıkta Alanyurttadır.